Doresti să transporți marfă din Romania în Germania, Olanda sau Belgia?

Ai ajuns unde trebuie!

Dă-ne cateva detalii și te contactăm noi în cel mai scurt timp posibil.

Dacă doriți să transportați volume mari de mărfuri, din Romania în Germania, Olanda sau Belgia sau invers, vă putem ajuta de la A la Z. Oferim servicii complete de transport de marfă și asistență cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit.

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor. Acesta organizeaza si eficentizieaza  transportul mărfurilor cu aceeasi destinatie (Italia), astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costuriloroptimizarea spaţiului pentru depozitareeficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon.

Cat dureaza un transport de marfa între Romania și vestul Europei (Germania, Olanda sau Belgia)?

Transportul din Germania și invers, de la depozitele Mara Logistics pana in Romania dureaza estimativ 3 zile lucratoare.

Transportul din Belgia și invers, de la depozitele Mara Logistics pana in Romania dureaza estimativ 3 zile lucratoare.

Transportul din Olanda și invers, de la depozitele Mara Logistics pana in Romania dureaza estimativ 3-4 zile lucratoare.

Transportul in Romania pana la destinatia clientului, poate dura de la 2 pana la 24 de ore in functie de localitatea unde unde se afla clientul.

Marfa este transportata door to door?

Organizam transport door to door, ridicam marfa direct de la furnizorul clientului si o livram la adresa finala. In cazul in care se doreste un timp de tranzit minim sau daca situatia permite, marfurile pot fi predate si la depozitele Mara Logistics din urmatoarele orase: Berlin, Hamburg, Koln, Frankfurt, Dortmund, Rotterdam, Haga, Bruxelles, Liege, Deventer de unde pleaca transporturi regulate bisaptamanale.

Organizam transport personalizat in functie de destinatia finala unde trebuie sa ajunga marfa, door to door.

 

Care este cantitatea minima de marfa pe care o pot aduce cu un transport rutier?

Cu ajutorul Mara Logistics puteti transporta de la o cutie pana la camion complet de marfa in functie de cantitatea de marfa pe care o aveti de transportat. .

Mara Logistics are curse regulate din vestul Europei către Romania

Avem plecari saptamanale de transport de marfa din Germania spre Romania, Belgia si Olanda. Plecarile sunt bisaptamanale dar si in regim dedicat/express, zilnice.

Daca doriți să transportati marfa din Romania, MaRa Logistics organizeaza zilnic preluari de marfa pentru export din: Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Constanta, Galati, Bacau, Satu Mare, Sibiu, Arad, Craiova, Fagaras, Suceava, Bistrita, Lugoj, Ploiesti, dar si din orice alt oras din Romania.

Ce fel de marfuri pot aduce prin intermediul Mara Logistics?

Mara Logistics organizeaza transport pentru marfuri generale precum: bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, cosmetice, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, țesături, textile, articole de imbracaminte inclusiv articole pe umerașe (GOH), produse din industrie metalurgică, piese de schimb.

Ce tipuri de autovehicule sunt disponibile la Mara Logistics ?

Avem o gama variata de servicii atat pentru transport de marfa in regim grupaj LTL cat si in regim de camion complet FTL incepand de la autoutilitare si van-uri tip Sprinter sau camionete pentru serviciile Expess pana la camioane dube pentru confectii pe umerase, camioane  cu prelata, camioane Mega, camioane frigorifice.

Cat costa sa aduc marfa din Germania, Belgia sau Olanda?

Gasim solutii optime de transport la preturi competitive din:

Germania: Berlin, Hamburg, Koln, Frankfurt, Dortmund, Dusseldorf, Duisburg

Olanda: Rotterdam, Haga, Amsterdam, Utrecht, Deventer

Berlin: Bruxelles, Liege, Aalst, Anvers

In functie de volumul si greutatea marfurilor pe care doriti sa le transportati revenim cu oferta de pret personalizata.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.