Responsabilitate Socială

MaRa Logistics Quality își propune ca prin activitatea desfășurată să aducă un impact pozitiv asupra mediului și societății. Tocmai de aceea ne implicăm în proiecte sociale și încercăm ca prin aportul nostru sa fim parte la schimbarea în bine a societății din care facem parte.

” Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiţi.” – Blaise Pascal

BURSA DE FERICIRE - MaRa Logistics Quality

Dăruiește Viață este Asociația care schimbă radical sistemul de sănătate din România prin modernizarea infrastructurii medicale, schimbarea comportamentelor din sistemul medical și prin proiecte de lobby și advocacy pentru pacienții din România. Cel mai ambițios proiect este reconstrucția Spitalului Marie Curie din București. Astfel încât toate specializările de la Spitalul Marie Curie să beneficieze de condiții europene. Am fost una dintre cele 1200 de companii ce au raspuns campaniei lansate de Asociația Dăruiește Viață, contribuind la construcția Primului Spital de Oncologie și Radioterapie pediatrică din România.
#NoiFacemUnSpital

Susținem anual Fundația “Inimă de copil” ce servește interesele unui număr mare de copii și tineri prin asigurarea serviciilor sociale și de suport a acestora.
Schimbăm lucrurile doar împreună cu oamenii care viseaza la o Romanie mai bună, în care nici un copil nu este condamnat la sărăcie și are șansa de a deveni un adult împlinit, bun și echilibrat.

“Visăm la o Românie în care, în mod firesc, oamenii fac bine”

Asociația Autism Transilvania a beneficiat de suportul nostru în a oferi accesul la servicii de specialitate copiilor ce suferă de autism prin deschiderea unui centru specializat. Centrul de zi pentru copii cu autism a fost înfiinţat cu scopul de a oferi asistenţă, servicii specializate şi îngrijire copiilor cu tulburări de spectru autist, indiferent de situația lor financiară. În cadrul centrului se promovează stimularea psiho-senzorio-motorie a acestor copii, prin integrarea lor în diverse activităţi terapeutice. De asemenea, prin intermediul terapiei desfăşurate în centru este vizată integrarea socială, şcolară şi familială a copiilor cu TSA.Asociația Autism Transilvania a beneficiat de suportul nostru în a oferi accesul la servicii de specialitate copiilor ce suferă de autism prin deschiderea unui centru specializat. Centrul de zi pentru copii cu autism a fost înfiinţat cu scopul de a oferi asistenţă, servicii specializate şi îngrijire copiilor cu tulburări de spectru autist, indiferent de situația lor financiară. În cadrul centrului se promovează stimularea psiho-senzorio-motorie a acestor copii, prin integrarea lor în diverse activităţi terapeutice. De asemenea, prin intermediul terapiei desfăşurate în centru este vizată integrarea socială, şcolară şi familială a copiilor cu TSA.

Asociația “Salvează o inimă” își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre. Această asociație cuprinde peste 60.000 de membri…ei sunt cei care donează online, peste 60.000 de oameni. Suntem bucuroși că suntem printre companiile ce fac parte din acest proiect frumos.

ADVU își propune să identifice acele aspecte universale care transcend diferențele de formă și care ne leagă într-o structură complexă, numită umanitate. Consideră educația o valoare universală și cred că procesul de învățare nu încetează niciodată, de aceea organizează cursuri si module educaționale pentru adulți și copii. Ne implicăm în susținerea financiară a activităților educaționale întreprinse de ADVU.

Salvați Copiii desfășoară programe în beneficiul tuturor copiilor, dar acordă o atenție deosebită celor aflați în situații dificile. Salvați Copiii România militează pentru implicare socială în viața comunității, astfel încât programele care îi privesc pe copii să aducă beneficii pe termen lung întregii comunități. Ne bucurăm să aducem aportul acestui proiect umanitar mondial cum este Salvați Copiii ori de câte ori avem posibilitatea, prin participarea la evenimentele organizate de aceștia, dar și prin implicarea noastră în suportul programelor lor.

În proiectele pe care le dezvoltă aduc laolaltă copii, tineri și vârstnici și încurajeză activitățile intergeneraționale, dialogul și schimbul reciproc între generații. Atât cei mici, cât și cei în vârstă, atât tinerii cât și părinții au multe de învățat dintr-o întâlnire intergenerațională. Pentru ca programele pe care le dezvoltă să fie sustenabile pe termen lung, Fundația încheie parteneriate puternice în comunitățile în care activează. Astfel, avem în proiectele noastre susținerea autorităților și a instituțiilor locale, a sectorului de afaceri și a societății civile. MaRa Logistics susține această inițiativă și se implică financiar în proiectele desfășurate de fundație.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. A dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 28 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru aproape 34.000 de copii și adulți cu boli incurabile. Am sprjinit activitățile HOSPICE astfel oferind șansa copiilor și adulților bolnavi de cancer să poată sta drepți în fața bolii.