Implicare în proiecte sociale pentru a sprijini fundații și asociații caritabile

La MaRa Logistics, suntem profund angajați în sprijinirea fundațiilor și asociațiilor caritabile care aduc beneficii semnificative comunității noastre.

Suntem conștienți de importanța și impactul pe care aceste fundații și asociații le au în comunitatea noastră. De aceea, sprijinim activitatea lor prin donații financiare, sponsorizări, acțiuni de voluntariat și campanii de conștientizare

Fundația „Dăruiește Viață” este o organizație non-guvernamentală din România, fondată în 2012, ce ajută copiii și tinerii cu boli grave, oferindu-le tratamente medicale și sprijin de înaltă calitate.
Bursa de Fericire este un program filantropic care își propune să aducă bucurie și sprijin în viața copiilor defavorizați sau afectați de diverse dificultăți. Prin donații și implicarea comunității, acest program oferă cadouri, resurse educaționale și suport pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor, contribuind la zâmbetele și speranța lor.
Susținem anual Fundația “Inimă de copil” ce servește interesele unui număr mare de copii și tineri prin asigurarea serviciilor sociale și de suport a acestora. “Visăm la o Românie în care, în mod firesc, oamenii fac bine”
Asociația Autism Transilvania a beneficiat de suportul nostru în a oferi accesul la servicii de specialitate copiilor ce suferă de autism prin deschiderea unui centru specializat.
Asociația “Salvează o inimă” își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre.
ADVU își propune să identifice acele aspecte universale care transcend diferențele de formă și care ne leagă într-o structură complexă, numită umanitate. Consideră educația o valoare universală și cred că procesul de învățare nu încetează niciodată.

În proiectele pe care le dezvoltă aduc laolaltă copii, tineri și vârstnici și încurajeză activitățile intergeneraționale, dialogul și schimbul reciproc între generații.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. A dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

Oferta ta personalizată

Pentru oferte de preț personalizate, soluții de transport sigure și rapide
adaptate nevoilor afacerii tale: