Transport maritim

  • Home
  • Transport maritim

Prin intermediul rețelei noastre la nivel global, mărfurile dvs. pot ajunge cu ușurință la destinația finală, fie în regim FCL sau LCL din/spre următoarele destinații: China, Australia, Japonia, USA, Canada, India , Taiwan, Bangladesh, Arabia Saudita, Pakistan etc.

Transportul maritim de mărfuri este realizat în: container 20′ si 40′, standard-universale, vopen-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.

Transport maritim de marfa
Transport maritim de marfa

LCL

Dacă nu aveți suficiente mărfuri pentru a încărca un container complet, putem colecta și consolida mărfurile companiei dvs. cu mărfurile altor companii într-un singur container, pentru a putea fi expediate la destinația finală.


FCL 

Putem organiza încărcarea directă din fabrica sau furnizorul dvs. și vă putem oferi asistență în ceea ce privește documentația și informațiile necesare pentru procedura de vămuire.

Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport, combinând transportul Maritim şi cel Aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce priveşte costul şi timpul de tranzit.