Cultura noastră

La Mara Logistics, suntem mândri să promovăm o cultură organizațională puternică, în care angajații noștri sunt în centrul atenției. Ne preocupăm de bunăstarea și dezvoltarea lor, oferindu-le condiții de muncă conforme cu cele mai ridicate standarde.

Suntem profund conștienți de importanța sănătății și bunăstării angajaților noștri. De aceea, le oferim posibilitatea de a se menține în formă prin intermediul unei săli de fitness special concepute în acest scop. Aici, angajații noștri beneficiază de acces la echipamente moderne și de consiliere de la un antrenor dedicat. Ne asigurăm că aceștia primesc pregătirea adecvată și adoptă un stil de viață sănătos.

Pentru a le oferi o pauză bine-meritată și relaxare, am creat o zonă specială de relaxare cu fotolii de masaj de ultimă generație. Încurajăm momentele de relaxare și refacere, deoarece credem că echilibrul între muncă și viață personală este esențial pentru o productivitate și un moral înalt.

În ceea ce privește mediul de lucru, ne asigurăm că angajații noștri lucrează în condiții optime. Punem la dispoziție spații de lucru ergonomice și birouri reglabile în două direcții, pentru a asigura o poziție de lucru confortabilă și conformă cu cele mai noi recomandări din domeniu. Înțelegem că un mediu de lucru sănătos și confortabil contribuie la performanță și satisfacție profesională.

Cu mândrie, putem spune că, datorită condițiilor și mediului de lucru pe care le oferim, am reușit să menținem angajații noștri chiar și pe o piață a muncii extrem de competitivă. Echipa noastră este unită, cu o vastă experiență, iar vechimea medie în companie este de 20 de ani. Aceasta demonstrează angajamentul nostru față de o relație pe termen lung și dezvoltarea profesională a fiecărui membru al echipei noastre.

La Mara Logistics, ne preocupăm nu doar de livrarea serviciilor logistice de înaltă calitate, ci și de construirea unei culturi organizaționale bazate pe valori precum respectul, angajamentul și îngrijirea față de angajați.

Suntem o echipă dedicată, pasionată de ceea ce facem și gata să depășim așteptările clienților noștri.

Oferta ta personalizată

Pentru oferte de preț personalizate, soluții de transport sigure și rapide
adaptate nevoilor afacerii tale: