Despre noi

More Than Transport

Pentru că ne pricepem la ceea ce facem, începând cu anul 2000 suntem corespondenții Grupului Albini&Pitigliani în România. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei rețele cu acoperire globală, cu know-how și experiență în expediții de peste 70 de ani! Ma.Ra Logistics Quality oferă servicii de transport terestru, maritim și aerian, atât la import, cât și la export.  Obiectivul nostru este acela de a obține încrederea clienților noștri, datorită calității și punctualității serviciilor, care sunt punctul nostru forte și care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clienții noștri pe termen lung.

Serviciul nostru este dedicat unor societăți care aparțin unor diverse domenii de activitate. Suntem pregătiţi pentru transportul unei game largi de produse, de exemplu: țesături și articole pe umerașe, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, industrie metalurgică, piese de schimb, etc. Sunt incluse mărfurile care trebuie livrate cu un mijloc de transport care necesită autorizații speciale.

MA.RA Logistics Quality este o casă de expediții de top în industria mărfurilor generale. Acest lucru se datorează, în principal, reţelei cu acoperire globală de care beneficiază, ca parte a grupului italian Albini & Pitigliani, reţea ce permite clienţilor companiei să transporte produsele aproape oriunde în lume.

Transport aerian de marfa

Astfel punem la dispoziţia clienţilor noştri:

 • Linii rutiere de trafic direct cu plecări zilnice din şi înspre multiple destinaţii din Europa şi România.
 • Transport rutier de marfă în grupaj LTL şi complet FTL
 • Transport maritim containerizat (container complet FCL sau grupaj LCL).
 • Transport aerian şi în regim express.
 • Asistenţă vamală şi vămuiri.
 • Servicii de depozitare, manipulare, pick & pack.
Transport maritim de marfa

Rute transport Intracomunitar cu trafic regulat

Avem conexiuni zilnice pentru transport în regim de grupaj şi complet spre şi dinspre Italia, Franţa, Portugalia, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia.

Daily loadings and unloadings

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi soluţii complete de transport marfă, indiferent de natura mărfurilor sau de calea de transport. Prioritatea noastră este şi va rămâne servirea clienţilor la cel mai înalt nivel.

Protejarea poziției noastre ca furnizor excepțional de servicii de transport, stocare și manipulare a mărfurilor la nivel național și internațional este un obiectiv îndrăzneț față de noi, având în vedere că obiectivul nostru este de a ne asuma responsabilitatea în ceea ce privește mediul, societatea civilă și angajații.

Ne place să vedem cum mărfurile ajung cu succes de la furnizori la clienţi  folosind serviciile noastre de transport terestru, aerian şi maritim şi astfel în urma colaborării noastre, clienții vor fi mulţumiţi şi vor dori să continue şi totodată să recomande serviciile noastre de transport. Vrem să construim o echipă extraordinar de bine conturată şi să fim parte la dezvoltarea personală şi profesională a acestora.

Pentru realizarea unui astfel de deziderat, avem întotdeauna în vedere:

 • satisfacţia clienţilor noştri;
 • promptitudinea în furnizarea de servicii;
 • respectarea dispoziţiilor legale şi a altor cerințe aplicabile din industrie;
 • angajarea și motivaţia angajaţilor;
 • costuri scăzute ale serviciilor, asigurând:
 • prevenirea poluarii;
 • reducerea impactului asupra mediului al afacerii noastre;
 • prevenirea accidentelor de muncă și a bolilor.

La fel cum toate industriile depun eforturi mari pentru ecologizare, industria transporturilor trebuie să aducă o contribuție semnificativă. Suntem implicați în această mișcare de protecție a mediului, devenind furnizor logistic al serviciilor ecologice. Suntem conștienți de faptul că pe măsură ce transportul progresează, emisiile de CO2 pot fi reduse semnificativ.

Interesat de serviciile noastre?