Un angajament solid pentru sustenabilitate, energie regenerabilă si grijă față de mediu prin colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor

La MaRa Logistics, suntem dedicați să ne asigurăm că activitatea noastră are un impact minim asupra mediului înconjurător. Ne-am asumat responsabilitatea de a adopta practici sustenabile și de a utiliza energia regenerabilă pentru a contribui la reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Suntem încântați să anunțăm că am implementat cu succes un sistem de panouri fotovoltaice de 50 KW pe acoperișul depozitului nostru.

Această investiție în energia solară ne permite să producem o cantitate semnificativă de electricitate curată și regenerabilă pentru a alimenta operațiunile noastre zilnice.

În plus, orice surplus de energie produs de panouri este injectat în rețeaua electrică, sprijinind astfel reducerea emisiilor de dioxid de carbon în comunitatea noastră.

Panourile fotovoltaice reprezintă doar una dintre inițiativele noastre pentru a spori sustenabilitatea în cadrul companiei noastre. La momentul proiectării noului nostru depozit, am avut în vedere designul ecologic și eficient energetic.

Am integrat ferestre mari în zona birourilor și luminatoare ample în zona depozitului, pentru a maximiza utilizarea luminii naturale și pentru a reduce consumul de energie electrică necesar iluminatului artificial.

Astfel, nu numai că economisim energie, dar oferim și un mediu de lucru confortabil și plăcut pentru echipa noastră.

Angajamentul nostru față de sustenabilitate nu se oprește aici. Continuăm să explorăm și să implementăm noi soluții inovatoare pentru a ne îmbunătăți practicile de mediu. Ne-am propus să reducem și mai mult impactul asupra mediului prin optimizarea rutelor noastre de transport, utilizarea de ambalaje reciclabile și promovarea reciclării în întreaga organizație.

În cadrul organizației noastre, am investit în instruirea și conștientizarea angajaților noștri privind importanța colectării selective și a practicilor de reciclare.

Suntem mândri să vă anunțăm că am stabilit parteneriate solide cu companii specializate în reciclare, pentru a ne asigura că toate deșeurile rezultate din activitatea noastră sunt predate acestora și trec printr-un proces de reciclare eficient.

Prin intermediul echipelor noastre dedicate, colectăm selectiv diverse tipuri de deșeuri, inclusiv hârtie, carton, plastic, metal și alte materiale reciclabile.

Acestea sunt sortate cu atenție și livrate companiilor de reciclare, unde sunt transformate în noi materiale și reutilizate în diverse industrii.

Ne mândrim că suntem o companie care nu numai că livrează servicii logistice de calitate, dar și acționează în mod responsabil față de mediul înconjurător.

Sperăm că inițiativele noastre de sustenabilitate vor inspira și alți actori din industrie să adopte practici responsabile și să contribuie la crearea unui viitor mai curat și mai durabil.

Oferta ta personalizată

Pentru oferte de preț personalizate, soluții de transport sigure și rapide
adaptate nevoilor afacerii tale: