Servicii de asistență vamală

MaRa Logistics poate fi partenerul ideal pentru companiile care desfășoară activități de import și export.

Suntem specializați în organizarea transporturilor interne, intracomunitare și internaționale, punându-vă la dispoziție servicii complete de asistență vamală pentru mărfurile importate sau exportate, atât prin transport terestru, cât și prin transport maritim sau aerian.

În aria conformităţii vamale,
asistăm clienții cu servicii precum:

Proceduri de import-export şi
verificare a fluxurilor de documente

Tariful şi clasificarea vamală
în ţările individuale din străinătate

Calculul şi atribuirea de origine
nepreferenţială şi preferenţială (SPG)

Aplicarea de acorduri
comerciale de liber schimb

Echipa noastră experimentată va gestiona cu atenție ca formalitățile vamale să fie completate în termenele legale în vigoare, având astfel un tranzit optim către destinația finală. Simplificăm procesele de import și export, transformând normele și regulile vamale într-un avantaj special pentru expedițiile internaționale ale societății dumneavoastră.

Livrările care nu sunt conforme vor fi păstrate și vor fi întârziate sau vor reveni la origine, indiferent dacă este vorba despre mărfuri, documente sau mărfuri destinate depozitelor noastre.

În plus față de documentul menționat mai sus, pentru transporturile extra UE, va fi necesară completarea documentației pentru vămuire, astfel cum este prevăzută de PIC (programul de conformitate intern). Același lucru va fi disponibil la birourile MaRa Logistics.

Departamentul nostru de Export Compliance vă poate asigura asistență adecvată pentru acest serviciu.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere care să vă ofere soluții personalizate și eficiente, MaRa Logistics este alegerea perfectă pentru a facilita fluxul mărfurilor dumneavoastră la nivel global.


Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă demonstrăm cum putem simplifica și optimiza tranzitul mărfurilor către destinația finală. Suntem dedicați să vă oferim o experiență fluidă și fără bătăi de cap în ceea ce privește formalitățile vamale.

Totodată, MaRa Logistics este în măsură să ofere clienților săi servicii specifice pentru screeningul subiectivscreeningul obiectiv, clasificarea Dual Use și ECCN, precum și Due Diligence și consultanță pentru controlul exporturilor și conformitatea comerțului.

Câteva țări cu embargou:

Solicită ofertă de preț

Pentru a primi oferta noastră, este necesar să completezi câteva date în formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.