MaRa Logistics
Partenerul dumneavoastră de încredere în transportul rutier de mărfuri!

Descoperiți soluțiile noastre de transport rutier de mărfuri și beneficiați de servicii de încredere adaptate pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

Indiferent dacă este vorba despre transport intracomunitar, extracomunitar sau intern, suntem aici să vă oferim soluții personalizate.

Cu flotă modernă de vehicule și o echipă de șoferi experimentați și dedicați, suntem pregătiți să transportăm în condiții optime și în siguranță mărfurile dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de transport LTL (Less Than Truckload) sau FTL (Full Truck Load) vă putem oferi soluții adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Transport internațional în regim
de grupaj (LTL)

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Acest tip de transport are marele avantaj de a contribui la reducerea semnificativă a costurilor pentru clienți, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon. Organizăm curse regulate de transport spre și dinspre principalele destinații din Europa.

Transport internațional în regim
de camion complet (FTL)

MaRa Logistics furnizează serviciul de transport de marfă în regim FTL – Full Truck Load. Acesta este destinat companiilor care doresc să transporte volume mari de mărfă într-o locație națională sau internațională.

Echipa noastră vă asistă cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit în așa fel încât transportul dumneavoastră rutier să fie cât mai eficient din punct de vedere al costului și a duratei de parcurs.

În plus, vă stăm la dispoziție cu servicii complete de logistică, inclusiv planificarea rutelor, gestionarea documentelor și monitorizarea în timp real a expedierii. Echipa noastră de profesioniști vă va oferi suportul necesar în fiecare etapă a procesului de transport rutier al mărfurilor dumneavoastră.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea expedierilor dumneavoastră, suntem pregătiți să vă găsim soluții personalizate astfel încât mărfurile dumneavoastră să ajungă la destinație într-un mod sigur, eficient și la timp.

Solicită ofertă de preț

Pentru a primi oferta noastră, este necesar sa completezi cateva date in formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.