Pentru a fi convins că furnizorul de servicii de depozitare și logistică ales este potrivit pentru afacerea ta, avem pentru tine câteva sfaturi utile ce te vor ajuta sa filtrezi cu succes opțiunile de pe piață.

Atitudinea depozitarului

Abordarea sa cu privire la serviciile oferite clienților și operativitatea este cheia unei colaborări de succes. Modul în care depozitarul se poate adapta schimbărilor arată cât de orientat este către client și către dezvoltarea unei colaborări longevive. Iată câteva întrebări utile: Sunt flexibili privind soluțiile oferite sau se blochează în procedurile standard? Un furnizor dedicat va demonstra o atitudine pozitivă față de nevoile dumneavoastră în orice moment.

Depozitare Bucuresti
Depozitare confecții București

Scalabilitate

Orice furnizor de servicii de depozitare trebuie să poată gestiona mediul de business și să ofere o soluție flexibilă care se desfășoară continuu în paralel cu cerințele dvs., indiferent dacă aceasta va crește sau va scădea în volum. De fapt, înțelegerea afacerii dvs. este esențială pentru a vă putea oferi soluția potrivită la momentul potrivit. Scalabilitatea înseamnă de fapt adaptare continuă deci căutați un furnizor dispus să găsească soluții punctuale.

Suport IT

Depozitarul să vă pună la dispoziție soluții IT integrate care să vă ofere informații actualizate permanent cu privire la statusul mărfurilor din depozit. Sistemele folosite pentru organizarea stocurilor si livrărilor sunt foarte importante pentru buna gestiune a mărfurilor depozitate și reprezintă un factor important în alegerea corectă a depozitarului. Un alt criteriu esențial îl reprezintă nivelul de siguranță al datelor online. 

Depozitare Bucuresti
Depozitare paleți București

Portofoliu variat de servicii

Posibilitatea depozitarului de a se adapta unei game largi de solicitări este un aspect esențial atunci când afacerea dvs. este una complexă. Un mare plus îl constituie acreditarea ISO, dar și, dacă este posibil, să dețină statutul de Operator Economic Autorizat (AEO).

Poziționare

Locația depozitului este esențială pentru îmbunătățirea atât a costurilor, cât și a termenelor de livrare. O revizuire detaliată a lanțului de aprovizionare actual sau potențial ar trebui să identifice locația ideală pentru nevoile de depozitare. Spre exemplu, în cazul activităților de import-export, e important și util să alegeti locații în apropierea punctelor vamale. Gândiți întotdeauna pe termen lung când vine vorba de costuri și de operativitate.

MaRa Logistics pune la dispoziția clienților săi spaţii pentru depozitare aproape de linia de centură a Bucureştiului şi Autostrada A2, facilitând accesul rapid către fiecare zonă a ţării. Află mai multe informații aici.