Trnsport marfă Spania-România-Spania

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor, care organizează transportul mărfurilor cu aceeasi destinaţie, astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costurilor, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon.

Dacă trebuie să transportați volume mari de mărfuri, vă oferim asistență cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit.

Rute de transport intracomunitar cu trafic regulat

Încărcări zilnice pentru transport în LTL și FTL către și din: Italia, Franța, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Tipuri de camioane

Pentru transportul mărfurilor în FTL putem pune la dispoziție din portofoliul nostru de furnizori următoarele tipuri de camioane: camion 13.60, cod prelată XL, sistem de blocare multi, Mega 3m cu tavan ridicabil, tandem sau camion cu remorcă, autoutilitară cu congelator temperatură sau temperatură dublă, bobină camion / bobină mulde.

Asteptăm solicitările pe email: office@maralogistics.ro sau accesând direct formularul de comandă.