Doresti să transporți marfă din Romania în Belgia?

Dacă doriți să transportați volume mari de mărfuri, din Romania în Belgia sau invers, vă putem ajuta de la A la Z. Oferim servicii complete de transport de marfă și asistență cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit.
Dacă trebuie să transportați volume mari de mărfuri, vă oferim asistență cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit.

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor. Acesta organizeaza si eficentizieaza  transportul mărfurilor cu aceeasi destinatie (Italia), astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costuriloroptimizarea spaţiului pentru depozitareeficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon.

Transport marfa Belgia

Cat dureaza un transport de marfa între Romania și Belgia?

Transportul din Belgia și invers, de la depozitele Mara Logistics pana in Romania dureaza estimativ 3 zile lucratoare. .

Transportul in Romania pana la destinatia clientului, poate dura de la 2 pana la 24 de ore in functie de localitatea unde unde se afla clientul.

Marfa este transportata door to door?

Organizam transport door to door, ridicam marfa direct de la furnizorul clientului si o livram la adresa finala. In cazul in care se doreste un timp de tranzit minim sau daca situatia permite, marfurile pot fi predate si la depozitele Mara Logistics din urmatoarele orase: Bruxelles, Liege, Aalst, Anvers de unde pleaca transporturi regulate bisaptamanale.

Organizam transport personalizat in functie de destinatia finala unde trebuie sa ajunga marfa, door to door.

 

Care este cantitatea minima de marfa pe care o pot aduce cu un transport rutier?

Cu ajutorul Mara Logistics puteti transporta de la o cutie pana la camion complet de marfa in functie de cantitatea de marfa pe care o aveti de transportat. .

Mara Logistics are curse regulate din vestul Europei către Romania

Avem plecari saptamanale de transport de marfa din Belgia spre Romania. Plecarile sunt bisaptamanale dar si in regim dedicat/express, zilnice.

Daca doriți să transportati marfa din Romania, MaRa Logistics organizeaza zilnic preluari de marfa pentru export din: Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Constanta, Galati, Bacau, Satu Mare, Sibiu, Arad, Craiova, Fagaras, Suceava, Bistrita, Lugoj, Ploiesti, dar si din orice alt oras din Romania.

Ce fel de marfuri pot aduce prin intermediul Mara Logistics?

Mara Logistics organizeaza transport pentru marfuri generale precum: bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, cosmetice, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, țesături, textile, articole de imbracaminte inclusiv articole pe umerașe (GOH), produse din industrie metalurgică, piese de schimb.

Ce tipuri de autovehicule sunt disponibile la Mara Logistics pentru ruta Belgia – Romaina?

Avem o gama variata de servicii atat pentru transport de marfa in regim grupaj LTL cat si in regim de camion complet FTL incepand de la autoutilitare si van-uri tip Sprinter sau camionete pentru serviciile Expess pana la camioane dube pentru confectii pe umerase, camioane  cu prelata, camioane Mega, camioane frigorifice.

Cat costa sa aduc marfa din Belgia?

Gasim solutii optime de transport la preturi competitive din:

Belgia: Bruxelles, Liege, Aalst, Anvers

In functie de volumul si greutatea marfurilor pe care doriti sa le transportati din/ spre Belgia, revenim cu oferta de pret personalizata.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.