Transport

Transport Terestru

Un serviciu personalizat, adecvat cerințelor dumneavoastră

Transport Extracomunitar

Pe lângă procedurile clasice ale transportului intracomunitar, la transportul internaţional de mărfuri aceste proceduri devin mai complexe datorită faptului că ţările către-dinspre care se organizează transportul de marfă nu fac parte din Uniunea Europeană. Astfel intervine serviciul de asistenţă vamală şi vămuire cu ajutorul căruia se poate finaliza în bune condiţii transportul de marfă. Mai multe informaţii privind procedura de vămuire puteţi găsi aici.

Transport în Comunitatea Europeană

Transport de mărfuri în regim de grupaj (grupaje de mărfuri)

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor, care organizează transportul mărfurilor cu aceeasi destinaţie, astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costurilor, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon.

Camioane complete

Pentru transportul marilor volume sau cantități de mărfuri, oferim serviciul de transport complet. Vă oferim asistență și cu privire la procedurile de import-export, la emiterea documentației, la tipul de camion și echipamentele necesare pentru a putea garanta timpul de tranzit și calitatea serviciului oferit. Flota noastră este alcătuită din următoarele tipuri de camion:

– tir 13.60, prelată XL code, multi lock system, Mega- 3m cu tavan liftabil, tandem sau camion cu remorcă, dubă frig cu o singură temperatură sau temperatură dublă.

Pentru a facilita complexitatea transportului internațional, oferim serviciul de asistență vamală și verificare a mărfurilor.

Standard și Direct

Prin parteneriat cu furnizori excelenți, MA.RA Logistics Quality poate furniza un serviciu stabil și de încredere pentru transportul de mărfuri diverse, mărfuri industriale și alte tipuri de transporturi personalizate.

Transport rutier de marfa

Transport Intern

Volumul transportului național și internațional are ca rezultat dezvoltarea rutelor interne de distribuție și colectare a mărfurilor.

Pentru a completa gama de servicii oferite, punem la dispoziție și transportul intern național. Acest serviciu este pentru suportul serviciilor de preluare sau de distribuție a mărfurilor

Transport rutier de marfa

Transport Aerian

Pachetul de servicii de transport aerian este alcătuit din soluţii complete pentru distribuţia mărfurilor în condiţii
optime şi pe distanţe foarte mari. Astfel, mărfurile clienţilor noştri vor ajunge la destinaţia dorită neîntârziat şi în siguranţă. Vom găsi soluţii eficiente şi flexibile adaptabile bugetului şi timpului de tranzit optim, indiferent de solicitările Dumneavoastră.

Serviciul expres

Atunci când o livrare este urgentă, MA.RA Logistics Quality vă pune la dispoziţie Serviciul Aerian Express, cu timp de tranzit mic şi curse directe către multiple destinaţii. Costurile mai ridicate vor fi exprimate în calitatea ireproşabilă a acestui serviciu.

Standard & Direct

Prin parteneriatele încheiate, MA.RA Logistics Quality vă poate furniza un serviciu stabil şi fiabil pentru transportul de mărfuri generale, textile, confecţii pe umeraşe, mărfuri exotice şi alte tipuri de transport personalizate.

Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport, combinând transportul Maritim si cel Aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient in ce priveste costul si timpul de tranzit.

Transport aerian de marfa

Transport Maritim

Intreaga noastră reţea de corespondenţi la nivel mondial permite ca mărfurile Dumneavoastra să fie expediate către destianţia finală indiferent de volumul, cantitatea şi de varianta de transport aleasă FCL sau LCL. Transportul maritim de mărfuri este realizat în: container 20′ si 40′, standard-universale, vopen-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.

LCL – Less than a Container Load

Dacă nu aveţi suficiente mărfuri pentru a încărca un container complet, MA.RA Logistics Quality poate colecta şi consolida mărfurile companiei Dumneavoastră cu cele ale altor companii, într-un singur container, pentru a fi trimise către destinaţia dorită.
Calitatea serviciilor oferite şi costurile competitive sunt esenţiale pentru acest tip de transport.

FCL – Full Container Load

Vă putem pune la dispoziţie, la fabrică sau la furnizorul Dumneavoastră, toate tipurile de containere şi documentaţia necesară, pentru a putea transporta mărfurile în maximă siguranţă.

Transport maritim de marfa

Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport, combinând transportul Maritim şi cel Aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce priveşte costul şi timpul de tranzit.

Interesat de serviciile noastre?