Transport Rutier

  • Home
  • Transport Rutier

Un serviciu personalizat, adecvat cerințelor dumneavoastră

Rute de transport intracomunitar si extracomunitar cu trafic regulatTransport marfa generala Europa

Încărcări zilnice pentru transport în LTL și FTL către și din:

Italia, Franța, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Transport intracomunitar

LTL

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor, care organizează transportul mărfurilor cu aceeasi destinaţie, astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costurilor, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon.

FTL

Dacă trebuie să transportați volume mari de mărfuri, vă oferim asistență cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit.


Transport rutier de marfa
Transport Intracomunitar și Internațional de marfă

Internațional sau Extracomunitar

Pe lângă procedurile clasice ale transportului intracomunitar, la transportul internaţional de mărfuri aceste proceduri devin mai complexe datorită faptului că ţările către-dinspre care se organizează transportul de marfă nu fac parte din Uniunea Europeană. Astfel intervine serviciul de asistenţă vamală şi vămuire cu ajutorul căruia se poate finaliza în bune condiţii transportul de marfă. Mai multe informaţii privind procedura de vămuire puteţi găsi aici.