Transport maritim de mărfuri

  • Home
  • Transport maritim de mărfuri

Transport Maritim de Mărfuri

Oferim soluții de transport maritim de mărfuri special adaptate nevoilor dumneavoastră, de la containere clasice de 20′ si 40′ la containere frigorifice pentru marfă sensibilă la temperatură, platforme, containere deschise (open-top), containere High Cube, Flat Rack sau Tank containere.

Prin intermediul nostru și a partenerilor noștrii de pe întreg mapamondul, mărfurile dvs. pot ajunge cu ușurință la destinația finală, fie în regim FCL (transport container complet) sau LCL (transport într-un container în regim de grupaj).

Putem livra marfa dumneavoastră către toate piețele importante din lume fie de la port la port sau chiar de la ușa la ușa (door to door). Coordonam toti participantii la toate etapele de transport, urmărim parcursul mărfurilor dumneavoastră, ne asiguram de înregistrarea corectă a documentelor de expediere și nu în ultimul rând organizăm manipularea transbordării containerelor astfel încât să beneficiați de un serviciu complet fără a avea bătăi de cap. Experții în transport maritim de la MaRa Logistics se pot ocupa de întreg procesul de transport, de la A la Z.

Rute pentru Transportul Maritim

Casa de Expeditii MARA Logistics poate asigura transportul marfii dumneavoastra catre sau dinspre următoarele locații:

China | Australia | Japonia | USA | Canada | India | Taiwan | Bangladesh | Arabia Saudita |Pakistan

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Transport în container în regim de grupaj (LCL)

Dacă doriți servicii de transporturi navale însă nu aveți suficiente mărfuri pentru a încărca un container complet, putem colecta și consolida mărfurile companiei dvs. cu mărfurile altor companii într-un singur container pentru a putea fi expediate la destinația finală.
LCL – Less than container load reprezintă soluția perfectă pentru a îmbina un cost redus de transport cu timpi de livrare optimi.

Transport în container întreg (FCL)

Când vine vorba de transport produse, putem organiza încărcarea direct din fabrică a mărfurilor sau de la furnizorul dvs. și vă putem oferi asistență vamală în ceea ce privește documentația și informațiile necesare pentru procedura de vămuire.

FCL – Full container load este un produs de transport flexibil, conceput special pentru nevoile de transport ale afacerii dumneavoastră. Transportul este atent organizat și monitorizat pentru a asigura livrarea la timp a bunurilor, chiar și în perioadele aglomerate.

Serviciul Multimodal

Atunci când destinația sau punctul de încarcare nu este pe o rută clasică, echipa noastră vă poate asista la găsirea celor mai bune rute de transport, combinând transportul rutier, maritim sau aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce privește costul și timpul de tranzit.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.