Transport maritim de marfuri

  • Home
  • Transport maritim de marfuri
De peste 20 de ani, oferim servicii de transport marfă internațional, oriunde în lume. Fie că doriți transport produse pentru o cantitate de mărfuri ce nu necesită un container plin, fie că aveți nevoie de unul sau mai multe containere, noi avem soluția.

Lasă-ne datele tale de contact și vei fi contactat pentru o ofertă personalizată de un specialist MaRa Logistics în transport maritim de mărfuri.

Suntem una dintre acele firme de transport afiliate la o rețea globală. Prin intermediul nostru, mărfurile dvs. pot ajunge cu ușurință la destinația finală, fie în regim FCL (transport container complet) sau LCL (transport într-un container în regim de grupaj). Casa de expediții  MaRa Logistics vă oferă servicii complete de transport: China, Australia, Japonia, USA, Canada, India , Taiwan, Bangladesh, Arabia Saudita, Pakistan etc.


Transport maritim de marfa
Transport maritim de marfa

LCL – Less than container load(transport marfă în container în regim grupaj)

Dacă doriți servicii de transporturi navale însă nu aveți suficiente mărfuri pentru a încărca un container complet, putem colecta și consolida mărfurile companiei dvs. cu mărfurile altor companii într-un singur container, pentru a putea fi expediate la destinația finală.

FCL – Full container load(transport container complet)

Când vine vorba de transport produse, putem organiza încărcarea direct din fabrică a mărfurilor sau de la furnizorul dvs. și vă putem oferi asistență vamală în ceea ce privește documentația și informațiile necesare pentru procedura de vămuire.

Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport maritim de marfuri, combinând transportul Maritim şi cel Aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce priveşte costul şi timpul de tranzit.

Alege un transportator de incredere, alege o casă de expediție cu experiență!