Transport Aerian de Marfă

Casa de expeditii Mara Logistics organizează transport aerian al mărfurilor printr-o rețea globală de parteneri având posibilitatea de a livra mărfurile în sistem ”door to door”.

Servicii de incredere pentru import si export internațional de marfă
Experții noștri în logistică și transport aerian de marfă se asigură că marfa dumneavoastră ajunge cu bine chiar și în cele mai îndepărtate destinatii cum ar fi China, Australia, Bangladesh, etc.
Misiunea noastră este să găsim cele mai bune soluții integrate de transport pentru dumneavoastră atât din punct de vedere al costurilor cât și al timpului de tranzit.

Rute pentru Transportul Aerian de Marfă

Casa de Expediții Mara Logistics poate asigura transportul mărfii dumneavoastră către sau dinspre următoarele locații:

USA | Australia | Japonia | China | Bangladesh | Arabia Saudita | Canada | Taiwan | Pakistan | India | Turcia

Transport Aerian de Marfă

Ne ocupăm de toate formalitățile

Având o experiență de peste 20 de ani ca și casă de expediții, ne ocupăm de toate formalitățile necesare pentru transportul aerian de marfă: asistență vamală, asigurare suplimentară marfă, documente. Ne pregătim constant să fim la curent cu noile reglementări și punem accent pe informarea angajațiilor în vederea pregătirii documentelor necesare procedurii de vămuire și a tuturor regulilor de transport extracomunitar.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Serviciul Expres

Atunci când o livrare este urgentă vă punem la dispoziţie Serviciul Aerian Express, cu timp de tranzit mic şi curse directe către multiple destinații.

Serviciul Standard & Direct

Prin parteneriatele încheiate, MARA Logistics Quality vă poate furniza un serviciu stabil şi fiabil pentru transportul de mărfuri generale.

Serviciul Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport, combinând transportul maritim și cel aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce privește costul și timpul de tranzit.

Mai mult decât serviciul standard de transport de marfă…
Suntem alături de dumneavoastră de la preluarea mărfii până la livrarea acesteia la destinație.

Indiferent dacă este vorba de transporturi individuale sau în regim de grupaj, vă asistăm pentru ca transportul dumneavoastră aerian de bunuri să fie procesat rapid și fără probleme. Datorită experienței și a rețelei globale din care facem parte putem da dovadă de flexibilitate și oferi servicii de transport personalizate. Putem combina diverse metode de transport, cum ar fi transportul rutier cu cel aerian sau cel maritim. Putem prelua marfa direct de la locația specificată și organiza transportul acesteia până la aeroport și apoi mai departe, până în punctul de destinație final de livrare.
Dacă pe parcurs aveți nevoie de servicii de depozitare a mărfurilor, vă putem ajuta cu spații de depozitare adecvate. Așadar, puteți fi sigur că aveți un partener competent și calificat alături de dumneavoastra în fiecare etapă a lanțului de transport.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.