Transport intracomunitar și internațional de mărfuri generale

  • Home
  • Transport intracomunitar și internațional de mărfuri generale

Transport Rutier

Un serviciu personalizat, adecvat cerințelor dumneavoastră

Transport intracomunitar

LTL

Principala noastră activitate este transportul mărfurilor în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor, care organizează transportul mărfurilor cu aceeasi destinaţie, astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costurilor, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit şi nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon.

FTL

Dacă trebuie să transportați volume mari de mărfuri, vă oferim asistență cu privire la documentația, tipul de camion, echipamentul necesar și timpul de tranzit.

Transport rutier de marfa

Internațional sau Extracomunitar

Pe lângă procedurile clasice ale transportului intracomunitar, la transportul internaţional de mărfuri aceste proceduri devin mai complexe datorită faptului că ţările către-dinspre care se organizează transportul de marfă nu fac parte din Uniunea Europeană. Astfel intervine serviciul de asistenţă vamală şi vămuire cu ajutorul căruia se poate finaliza în bune condiţii transportul de marfă. Mai multe informaţii privind procedura de vămuire puteţi găsi aici.

Transport marfa generala Europa

Rute de transport intracomunitar cu trafic regulat

Încărcări zilnice pentru transport în LTL și FTL către și din: Italia, Franța, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Tipuri de camioane

Pentru transportul mărfurilor în FTL putem pune la dispoziție din portofoliul nostru de furnizori următoarele tipuri de camioane: camion 13.60, cod prelată XL, sistem de blocare multi, Mega 3m cu tavan ridicabil, tandem sau camion cu remorcă, autoutilitară cu congelator temperatură sau temperatură dublă, bobină camion / bobină mulde, palettenanschlagleiste.

Transport Intern

Volumul transportului național și internațional are ca rezultat dezvoltarea rutelor interne de distribuție și colectare a mărfurilor.

Pentru a completa gama de servicii oferite, punem la dispoziție și transportul intern de preluare sau de distribuție a mărfurilor.

Transport rutier de marfa

Transport Aerian

Organizăm transportul aerian al mărfurilor prin rețeaua noastră mondială de parteneri oferind soluții personalizate clienților, având posibilitatea de a livra mărfurile în sistem ”door to door”.

Serviciul expres

Atunci când o livrare este urgentă vă punem la dispoziţie Serviciul Aerian Express, cu timp de tranzit mic şi curse directe către multiple destinaţii.

Standard & Direct

Prin parteneriatele încheiate, Ma.Ra Logistics Quality vă poate furniza un serviciu stabil şi fiabil pentru transportul de mărfuri generale.

Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport, combinând transportul maritim și cel aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce privește costul și timpul de tranzit.

Transport aerian de marfa

Transport Maritim

Prin intermediul rețelei noastre la nivel mondial, mărfurile dvs. pot ajunge cu ușurință la destinația finală, fie în regim FCL sau LCL.

Transportul maritim de mărfuri este realizat în: container 20′ si 40′, standard-universale, vopen-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.

LCL

Dacă nu aveți suficiente mărfuri pentru a încărca un container complet, putem colecta și consolida mărfurile companiei dvs. cu mărfurile altor companii într-un singur container, pentru a putea fi expediate la destinația finală.

FCL 

Putem organiza încărcarea directă din fabrica sau furnizorul dvs. și vă putem oferi asistență în ceea ce privește documentația și informațiile necesare pentru procedura de vămuire.

Transport maritim de marfa

Multimodal

Echipa noastră vă poate asista la găsirea celei mai bune rute de transport, combinând transportul Maritim şi cel Aerian, pentru a beneficia de un serviciu eficient în ceea ce priveşte costul şi timpul de tranzit.

Interesat de serviciile noastre?