Suport Clienți

De ce să aleg serviciile MA.RA Logistics?

Încă de la înfiintarea noastră investim timp şi resurse pentru a vă oferi servicii de transport marfă calitative şi nu numai.
La noi veţi beneficia întotdeauna de:

 • Soluţii personalizate şi răspunsuri imediate
 • Transparență și flexibilitate în ceea ce priveşte serviciile oferite (transport marfă, depozitare şi manipulare, asistenţă vamală)
 • Preţuri competitive şi opţiuni variate
 • Asigurarea mărfurilor atât pe toată durata transportului cât şi pe durata depozitării
 • Echipa tânără şi pregătita astfel încât să beneficiaţi de suport pe toată durata colaborării

Ce informaţii trebuie să furnizez pentru a obține o ofertă de preț estimată / finală?

Pentru a vă putea ajuta să organizați transportul dumneavoastră în cel mai eficient mod, avem nevoie de următoarele date:

Sunt esenţiale informaţii precum:

 • zona-oraşul de încărcare-descărcare.
 • perioada disponibilă pentru încărcare/ descărcare.
 • tip de marfă (marfă generală, textile, confecţii pe umeraşe, mobilier etc.).
 • modalitate de ambalare (cutii, paleţi, role de ţesătura etc.).
 • cantitate, greutate, volum.
 • specificaţii marfă fragilă sau nu.

Ce maşini folosiţi pentru încărcarea şi respectiv livrarea mărfurilor?

Încărcările noastre au loc în regim de grupaj, dar şi complet pe camioane dubă sau prelată, ori specializate pentru tipul de produs transportat (de ex. cu bare pentru confecţii pe umeraşe).

Pentru cantităţile mici de marfă transportate, asigurăm transportul lor în regim de grupaj către destinaţii la nivel naţional în regim „door to door”, cu plecare din Bucureşti şi livrarea lor în maxim 48 de ore în funcţie de distanţa până la locul de descărcare, atât pe camionete dubă, prelate, cu lift sau fără, ori sprintere.

Pentru transportarea mărfurilor în regim complet vă putem pune la dispoziţie prin portofoliul nostru de furnizori următoarele tipuri de camioane – tir 13.60, prelată XL code, multi lock system, Mega- 3m cu tavan liftabil, tandem sau camion cu remorcă, dubă frig cu o singură temperatură sau temperatură dublă, coil truck/coil mulde, palettenanschlagleiste, prelată cod XL.

Pentru cantităţi ce depăşesc 3 tone, atât la import cât şi la export de marfă, colectarea mărfurilor se face direct pe camione de 22 tone prelată sau dubă, direct de la locul încărcării până la locul descărcării, specificat de către client. La solicitarea clienţilor transportăm şi mărfuri periculoase ( ADR ) atât în regim de camion complet dar şi transport grupaj, pe camioane prelată sau dube.

Mărfurile sunt asigurate pe durata transportului?

Încă de la înfiintarea noastră investim timp şi resurse pentru a vă oferi servicii de transport marfă calitative şi nu numai.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.