Asa cum ne-am obisnuit atat partenerii cat si clientii, am updatat si in acest an Sistemul de Management Integrat ce completeaza cu succes autorizarea AEO.

Acest update este esential pentru buna functionare interna si mentinerea calitatii superioare a serviciilor oferite pe piata de transport intern, intracomunitar si internaţional de marfădepozitare şi manipulare, desfasurandu-ne activitatea intr-un  mod responsabil faţă de mediu, societatea civilă şi angajaţi.

Sistemul de Management Integrat este conceput în conformitate cu ISO 9001:2015 şi ISO 14001:2005 şi SR OHSAS 18001:2008,  si are ca scop o îmbunătăţire continuă a performanţelor organizaţiei.

In 15 septembrie 2015 a fost publicat noul standard ISO 9001:2015ISO 9001:2008, precedentul standard, are in vedere o abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei si, de aici, o structura mult mai logica, orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.

Avantajele certificarii sistemului de management al calitatii:

  • satisfacerea cerintelor clientilor, partenerilor de afaceri si a cerintelor legale
  • cresterea credibilitatii si a increderii in calitatea produselor / serviciilor
  • cresterea satisfactiei clientilor
  • mai mare intelegere a proceselor organizatiei, ce implica angajamentul ferm al managementului, definirea clara a responsabilitatilor si autoritatilor, comunicarea interna si externa imbunatatita, utilizarea mai eficienta a resurselor si reducerea costurilor de neconformitate
  • crearea cadrului pentru imbunatatirea continua

Perfectionarea angajatilor / Training Courses for Employees

Procesul de perfectionare a angajatilor nostri este impus de însasi evolutia economica actuala a companiei si totodata parte din misiunea companiei. Personalul trebuie pregatit cât mai bine, astfel încât sa îndeplineasca obiectivele companiei într-o lume în care succesul depinde de capacitatea de a furniza calitate, diversitate, satisfacerea nevoilor clientilor, avantaje optime si promptitudine. Astazi se pune un accent mare si pe învatarea care are loc în interiorul organizatiei cat si pe cea din exterior. Este esentiala libera circulatie a cunostintelor prin structura functionala a organizatiei, iar la acest rulaj de cunostinte iau parte si furnizorii si clientii companiei ce intretin în cadrul acesteia nevoia de învatare.

Angajatii MA.RA Logistics sunt in permanenta train-uiti in vederea perfectionarii calitatii serviciilor oferite, dar si dezvoltarii profesionale a acestora ce constituie un plus de incredere in fortele proprii, deci si o metoda de motivare. Printre aceste cursuri se numara: Cursul Conventia CMR, Tehnici de Comunicare, Cursuri INCOTERMS.