Conform Comunicarii Comisiei Europene, “transportul aerian de mărfuri reprezintă circa 35 % din valoarea comerțului mondial. El este o parte esențială a transportului de marfă, care completează transportul terestru și pe cel maritim, în special în cazul mărfurilor care trebuie livrate rapid. În urma izbucnirii epidemiei de COVID-19, au fost impuse restricții asupra zborurilor și/sau circulației pasagerilor și a personalului din sectorul transporturilor, în scopul limitării pandemiei. Ca urmare, lanțurile de aprovizionare europene și mondiale au fost grav perturbate.

Continuarea fără întreruperi a serviciilor de transport aerian de marfă este vitală pentru economie și pentru combaterea COVID-19, iar lanțurile de aprovizionare europene și mondiale depind de funcționarea nestingherită a acestora. Ca atare, transporturile aeriene ar trebui să poată livra în mod continuu produse esențiale, precum alimente, materiale medicale și echipamente individuale de protecție (EIP), precum și alte produse vitale pentru funcționarea lanțurilor de aprovizionare sensibile.

Situația extraordinară cauzată de epidemia de COVID-19 poate duce la necesitatea cooperării dintre comunitatea aviatică europeană și cea internațională, inclusiv dintre furnizorii de servicii de transport aerian de mărfuri și expres, pentru asigurarea furnizării și distribuției echitabile a produselor rare.

În cadrul eforturilor globale ale UE de a menține fluxurile esențiale de transport, în special pe cele mai sensibile, se solicită statelor membre să faciliteze operațiunile de transport aerian de mărfuri în timpul epidemiei de COVID-19. Prin urmare, Comisia Europeană invită statele membre să pună în aplicare măsurile operaționale prevăzute în prezentele orientări, cu înțelegerea faptului că aceste măsuri excepționale vor fi temporare, pe durata crizei generate de COVID-19.”

 Sursa: Comisia Europeană

MaRa Logistics pune la dispoziția clienților săi transportul aerian al mărfurilor prin rețeaua mondială de parteneri oferind soluții personalizate clienților, având posibilitatea de a livra mărfurile în sistem ”door to door”.

Obiectivul nostru este acela de a obține încrederea clienților noștri, datorită calității și punctualității serviciilor, care sunt punctul nostru forte și care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clienții noștri pe termen lung.

Serviciul nostru este dedicat unor societăți care aparțin unor diverse domenii de activitate. Suntem pregătiţi pentru transportul unei game largi de produse, marfuri generale, ca de exemplu: țesături și articole pe umerașe(GOH), bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, industrie metalurgică, piese de schimb, etc.

Asteptăm solicitările pe email: office@maralogistics.ro sau accesând direct formularul de comandă.