Noiembrie 2020, aniversarea unei decade pe piata romaneasca intr-un context atipic de business din acest an, dar chiar si asa este un prilej de bucurie si dorim sa impartasim acest moment memorabil cu toti partenerii nostri. Nu intamplator, s-a legat de acest moment important in evolutia companiei demararea proiectului de extindere a spatiului logistic MaRa Logistics prin construirea unui nou depozit, alaturi de partenerul nostru Albini&Pitigliani.

Si in acest proiect, atent coordonat de catre Arhitect Marian Lazar, ne concentram tot pe accesibilitatea depozitului, locatia fiind foarte aproape de retelele principale de drumuri si autostrazi precum A2, DNCB si nu numai.

Noul Spatiu Logistic va avea un depozit cu o suprafata utila de 2000 mp si un spatiu operativ de 500 mp. Acesta se afla intr-o zona industriala, foarte aproape de depozitul actual. Luam in considerare cerintele clientilor nostri, care tind sa isi adapteze modul de lucru conform perioadei actuale, dezvoltand si mai mult serviciile de depozitare, logistica, pick&pack si distributie a marfurilor.

Vezi mai jos video-ul nostru aniversar.

10 ani de MaRa Logistics