Despre noi

Soluţii complete de transport marfă prin casa de expeditii MaRa Logistics

Începând cu anul 2000 suntem corespondenții Grupului Albini&Pitigliani în România. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei rețele cu acoperire globală, cu know-how și experiență în expediții de peste 75 de ani! Casa de expeditii Ma.Ra Logistics oferă servicii de transport terestru, maritim și aerian, atât la import, cât și la export. Obiectivul nostru este acela de a obține încrederea clienților noștri, datorită calității și punctualității serviciilor, care sunt punctul nostru forte și care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clienții noștri pe termen lung.

Varietate pentru toate nevoile tale

Suntem pregătiţi pentru transportul unei game largi de produse, mărfuri generale, ca de exemplu: automotive, bunuri de larg consum, electronice, electrocasnice, bricolaje, materiale de construcții, obiecte sanitare, echipamente medicale, echipamente High-Tech, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, industrie metalurgică, piese de schimb, țesături și articole pe umerașe(GOH) etc.

Ma.Ra Logistics Quality este o casă de expediții recunoscută în industria mărfurilor generale. Acest lucru se datorează și reţelei cu acoperire globală de care beneficiază, ca parte a grupului italian Albini & Pitigliani, reţea ce permite clienţilor companiei să transporte produsele aproape oriunde în lume.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi soluţii complete de transport marfă. Prioritatea noastră este şi va rămâne servirea clienţilor la cel mai înalt nivel.

Protejarea poziției noastre ca furnizor excepțional de servicii de transport, depozitare și manipulare a mărfurilor la nivel național și internațional este un obiectiv îndrăzneț pentru noi, având în vedere că obiectivul nostru este de a ne asuma responsabilitatea în ceea ce privește mediul, societatea civilă și angajații.

Sustenabilitate

La fel cum toate industriile depun eforturi mari pentru ecologizare, industria transporturilor trebuie să aducă o contribuție semnificativă. Suntem implicați în această mișcare de protecție a mediului, aducă o contribuție semnificativă. Suntem implicați în această mișcare de protecție a mediului, transportul progresează, emisiile de CO2 pot fi reduse semnificativ.

Sustenabulitate

5 factori pentru succes

Acoperire Globală

Prin partenerii noștri beneficiem de suportul a peste 200 de corespondenți din întreaga lume, transportând mărfuri generale spre și dinspre aproape orice colț al lumii. Avem conexiuni zilnice pentru transport intracomunitar și transport extracomunitare în regim LTL și FTL spre și dinspre: Italia, Franța, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Flexibilitate

Ne putem adapta cu usurinţă la cerinţele de transport de marfă ale clienţilor noştri. Prin flexibilitate în relaţiile comerciale, organizăm transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile şi confecţii pe umeraşe, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de îngrijire personală, uz casnic, mobilă, mecanice şi piese de schimb).

Experienţa Relevantă

Cu o experiență de peste 20 de ani, echipa MaRa Logistics își dezvoltă permanent resursele, cunoștințele și competențele în domeniul transporturilor și expedierii internaționale. Întreaga echipă este instruită permanent în vederea perfecționării calității serviciilor oferite și a dezvoltării profesionale.

Servicii Specializate

Suntem recunoscuți astăzi de mulți producători de articole de îmbrăcăminte din România, ca parteneri de încredere în acest transport specializat de materiale textile și GOH. Încercăm întotdeauna să dezvoltăm servicii de transport specializate pentru alte industrii. În afară de transportul mărfurilor generale și nu numai, venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii de asistență vamală și export control necesare pentrutransportul internațional (extracomunitar) de mărfuri.

Avantajul Costului

Având parteneriate solide cu furnizorii, transportatorii și alți furnizori de servicii, costurile noastre sunt optimizate permanent în funcție de cerințele actuale ale pieței.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.