Despre noi

More Than Transport

Începând cu anul 2000 suntem corespondenții Grupului Albini&Pitigliani în România. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei rețele cu acoperire globală, cu know-how și experiență în expediții de peste 75 de ani! Ma.Ra Logistics Quality oferă servicii de transport terestru, maritim și aerian, atât la import, cât și la export.  Obiectivul nostru este acela de a obține încrederea clienților noștri, datorită calității și punctualității serviciilor, care sunt punctul nostru forte și care ne-au permis consolidarea raporturilor comerciale cu clienții noștri pe termen lung.

Suntem pregătiţi pentru transportul unei game largi de produse, mărfuri generale, ca de exemplu: automotive, bunuri de larg consum, electronice, electrocasnice, bricolaje, materiale de construcții, obiecte sanitare, echipamente medicale, echipamente High-Tech, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, industrie metalurgică, piese de schimb, țesături și articole pe umerașe(GOH) etc.

Ma.Ra Logistics Quality este o casă de expediții recunoscută în industria mărfurilor generale. Acest lucru se datorează și reţelei cu acoperire globală de care beneficiază, ca parte a grupului italian Albini & Pitigliani, reţea ce permite clienţilor companiei să transporte produsele aproape oriunde în lume.

Transport aerian de marfa

Rute transport Intracomunitar cu trafic regulat

Avem conexiuni zilnice pentru transport în regim de grupaj şi complet spre şi dinspre: Italia, Franţa, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Daily loadings and unloadings

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a oferi soluţii complete de transport marfă. Prioritatea noastră este şi va rămâne servirea clienţilor la cel mai înalt nivel.

Protejarea poziției noastre ca furnizor excepțional de servicii de transport, depozitare și manipulare a mărfurilor la nivel național și internațional este un obiectiv îndrăzneț pentru noi, având în vedere că obiectivul nostru este de a ne asuma responsabilitatea în ceea ce privește mediul, societatea civilă și angajații.

Ne place să vedem cum mărfurile ajung cu succes de la furnizori la clienţi folosind serviciile noastre de transport terestru, aerian şi maritim şi astfel în urma colaborării noastre, clienții vor fi mulţumiţi şi vor dori să continue şi totodată să recomande serviciile noastre de transport. Vrem să construim o echipă extraordinar de bine conturată şi să fim parte la dezvoltarea personală şi profesională a acestora.

Pentru realizarea unui astfel de deziderat, avem întotdeauna în vedere:

  • Satisfacţia clienţilor noştri;
  • Promptitudinea în furnizarea de servicii;
  • Respectarea dispoziţiilor legale şi a altor cerințe aplicabile din industrie;
  • Angajarea și motivaţia angajaţilor;
  • Prevenirea poluarii; reducerea impactului afacerii noastre asupra mediului ; prevenirea accidentelor de muncă și a bolilor.

La fel cum toate industriile depun eforturi mari pentru ecologizare, industria transporturilor trebuie să aducă o contribuție semnificativă. Suntem implicați în această mișcare de protecție a mediului, devenind furnizor logistic al serviciilor ecologice. Suntem conștienți de faptul că pe măsură ce transportul progresează, emisiile de CO2 pot fi reduse semnificativ. Mai multe informații despre Politica de sustenabilitate găsiți aici.

Interesat de serviciile noastre?