5 factori pentru succes

  • Home
  • 5 factori pentru succes

Acoperire Globală

Prin partenerii noștri beneficiem de suportul a peste 200 de corespondenți din întreaga lume, transportând mărfuri generale spre și dinspre aproape orice colț al lumii. Avem conexiuni zilnice pentru transport intracomunitar și transport extracomunitare în regim LTL și FTL spre și dinspre: Italia, Franța, Portugalia, Spania, Olanda, Suedia, Danemarca, Germania, Polonia, Bulgaria, Austria, Cehia, Turcia, Grecia, Republica Moldova etc.

Transport de marfa generala

Flexibilitate

Ne putem adapta cu usurinţă la cerinţele de transport de marfă ale clienţilor noştri. Prin flexibilitate în relaţiile comerciale, organizăm transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile şi confecţii pe umeraşe, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de îngrijire personală, uz casnic, mobilă, mecanice şi piese de schimb).

Experienţa Relevantă

Cu o experiență de peste 20 de ani, echipa MaRa Logistics își dezvoltă permanent resursele, cunoștințele și competențele în domeniul transporturilor și expedierii internaționale. Întreaga echipă este instruită permanent în vederea perfecționării calității serviciilor oferite și a dezvoltării profesionale.

Servicii Specializate

Suntem recunoscuți astăzi de mulți producători de articole de îmbrăcăminte din România, ca parteneri de încredere în acest transport specializat de materiale textile și GOH. Încercăm întotdeauna să dezvoltăm servicii de transport specializate pentru alte industrii. În afară de transportul mărfurilor generale și nu numai, venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii de asistență vamală și export control necesare pentru transportul internațional (extracomunitar) de mărfuri.

Avantajul Costului

Având parteneriate solide cu furnizorii, transportatorii și alți furnizori de servicii, costurile noastre sunt optimizate permanent în funcție de cerințele actuale ale pieței.

Interesat de serviciile noastre?