Certificări ISO, AEO, FIATA,®

  • Home
  • Certificări ISO, AEO, FIATA,®

Sistemul de management integrat ISO

SR EN ISO 9001:2015   |   SR EN ISO 14001:2015  |    SR EN ISO 45001:2018

Compania noastră obține an de an certificarea Sistemului de Management Integrat. Sistemul de Management al Calității este esențial pentru buna funcționare internă și pentru menținerea unor standarde înalte ale serviciilor de transport de mărfuri național, european și extracomunitar, depozitare și manipulare.

Sistemul de Management Integrat este conceput în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR EN ISO 45001:2018 ,  si are ca scop o îmbunătăţire continuă a performanţelor organizaţiei.

Membru USER – Uniunea Societăților de Expediții din România

AEO Operator Economic Autorizat

Pentru obţinerea acestui statut, societatea a îndeplinit criterii determinate la nivel comunitar privind sistemele de control, standardele practice de competenţă sau calificările profesionale, solvabilitatea financiară şi antecedentele în ceea ce priveşte respectarea cerinţelor vamale.

Conform articolului 38 din Regulamentul 952/2013 există două tipuri de autorizaţii AEO:

  • AEOC – simplificări vamale;
  • AEOS – securitate şi siguranţă;

Tipul de autorizaţie AEO obţinut de către MA.RA Logistics Quality este AEOC – simplificări vamale.

Accesul la simplificările vamale se face în conformitate cu reglementările vamale în vigoare, iar această simplificare presupune:

  • Reducerea numărului de controale fizice şi documentare;
  • Tratament prioritar al transporturilor în cazul în care sunt selectate pentru control;
  • Posibilitatea de a alege amplasamentul pentru efectuarea controalelor;
acreditari-05
acreditari-07

FIATA „International Federation of Freight Forwarders Associations

FIATA este o organizație neguvernamentală ce reprezintă astăzi o industrie care acoperă aproximativ 40.000 de firme de expediere și logistică, cunoscute și sub denumirea de „Arhitecții Transporturilor„, cu aproximativ 8-10 milioane de persoane din 150 de țări.

Această federaţie reprezintă industria de expediere a mărfurilor de către multe alte organizații guvernamentale, autorități guvernamentale, organizații internaționale private în domeniul transporturilor, cum ar fi Camera Internațională de Comerț (ICC), Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), Uniunea Internațională a Căile Ferate (UIC), Uniunea Internațională a Transportului Rutier (IRU), Organizația Mondială a Vămilor (WCO), Organizația Mondială a Comerțului (OMC) etc.

Astfel FIATA este cea mai mare organizație neguvernamentală din domeniul transporturilor, influența sa fiind la nivel mondial, iar începând cu anul 2018 şi noi facem parte din aceasta.

MaRa Logistics – More than transport®, marcă înregistrată la nivel European

Certificat

Este important să ne asigurăm că business-ul este protejat împotriva atacurilor concurenței. Entitățile neautorizate care utilizează marca fără autorizație ne pot afecta imaginea, dar și credibilitatea pe piață.

Prin înregistrarea mărcii, ne construim în mod eficient o barieră în jurul acesteia, ceea ce va îngreuna considerabil orice eforturi de copiere a brandului creat.

Prin înregistrarea brand-ului MaRa Logistics la nivel European imaginea companiei este protejată în mod corespunzător în țările în care ne desfășurăm activitatea și totodata este protejată în toate clasele de servicii sau produse pe care le oferă.

useful information

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

Pentru a primi oferta noastră, te rugăm să completezi formularul, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.