5 factori pentru succes

  • Home
  • 5 factori pentru succes
Casa de expediii

Acoperire Globală

Ca parte a grupului italian Albini&Pitigliani, MA.RA Logistics Quality garantează o arie de acoperire mondială, transportând spre și dinspre aproape orice colț al lumii. Partenerii noștri sunt specializați în transportul de mărfuri de diverse tipuri, mţrfuri generale, iar acest lucru ne permite să satisfacem cele mai variate solicitări.

Flexibilitate

Ne putem adapta cu usurinţă la cerinţele de transport de marfă ale clienţilor noştri. Prin flexibilitate în relaţiile comerciale, organizăm transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate (textile şi confecţii pe umeraşe, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de îngrijire personală, uz casnic, mobilă, mecanice şi piese de schimb)

Experienţa Relevantă

Suntem o echipă unită și foarte pregătită, cu o experienta de peste 20 de ani de activitate în acest domeniu. Întreaga echipă beneficiază de cursuri de specializare şi de formare profesională, pentru a menține un nivel înalt al serviciilor, dar și pentru a-și dezvolta calitățile personale. Membrii echipei MA.RA vorbesc următoarele limbi română, engleză, italiană, turcă.

Servicii Specializate

Suntem cunoscuți de principalii producători de confecții din România şi suntem parteneri de încredere în organizarea transportului de țesături şi confecţii pe umerașe. Ne-am transformat munca în pasiunea noastră şi credem că ne putem distinge de asemenea în transportul bunurilor de uz industrial. Este esențial să știm cum să anticipăm şi să ascultăm cu atenţie nevoile clienţilor noştri şi întotdeauna încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru a le satisface. În afară de transportul mărfurilor, oferim asistență vamală şi servicii de verificare a mărfurilor, de suport pentru transportul internațional (extracomunitar) de mărfuri, sistemul de Export Control.

Avantajul Costului

Ne bucurăm de parteneriate consolidate cu furnizorii noștri care ne permit să ne oferim serviciile la tarife foarte competitive față de cele de pe piață. Menținem o atenție constantă asupra costurilor, obiectivul nostru este acela de a oferi servicii excelente la tarife corecte.

Interesat de serviciile noastre?