More than Community

Social Resposibility

Certificat de actionar BURSA DE FERICIRE

Shareholder certificate BURSA DE FERICIRE
Shareholder certificate BURSA DE FERICIRE

Decembrie 2017 – PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România

Asociația Dăruiește Viață a început lucrările de șantier pentru construirea PRIMULUI SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Daruieste Viata

Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări și este ultimul Crăciun în care 80% dintre firme mai pot decide să redirecționeze 20% din impozitul pe profit.

În România, 1 din 2 COPII BOLNAVI DE CANCER MOARE, în timp ce, în Europa 80% dintre ei TRĂIESC.

Echipa Dăruiește Viață

“Compania dumneavoastră este una dintre cele peste 1.200 care au răspuns campaniei lansate de Asociația Dăruiește Viață în luna decembrie 2017, contribuind la strângerea a peste 4 milioane de euro pentru proiectul organizației de a construi PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Suma este un record, fiind cea mai mare obținută până acum în urma unei campanii de strângere de fonduri lansate de un ONG în România, în doar trei săptămâni.”

Bursa de Fericire

bursa de fericire

BURSA DE FERICIREMA.RA Logistics Quality impreuna cu Bursa de Fericire lupta pentru conditii decente de tratament pentru copiii bonavi de cancer, stoparea infectiilor intraspitalicesti prin crearea unor sectii cu circuite medicale, saloane cu grup sanitar propriu, cu acces la gaze medicale pentru situatii de urgenta.

In decembrie 2015 s-au strans 6.053.000 lei, aproximativ 1.340.000 euro, peste 700 de contracte de sponsorizare. La acest inceput de an, impreuna cu medicii si managementul spitalului, a fost definitivata tema proiectului pentru construirea Clinicii de Oncologie de la Spitalul de Copii Marie Curie. Aceasta va include un compartiment de Radioterapie si unul de  Scintigrafie, o sectie cu 40 de paturi de hemato-oncologie pediatrica si 4 camere sterile, spatiu de joaca pentru copii si spatiu de cazare pentru mame.

Alearga pentru Echipa Salvati Copiii !!!

Pentru a da o șansă la viață copiilor născuți prematur, super-echipa Salvați Galantom 2016 Salvati CopiiiCopiii România beneficiaza si de sprijinul companiei MA.RA Logistics, care s-a alăturat cauzei și au ales să ajute copiii născuți prematur prin donații.

Țara noastră se menține pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalității infantile de 8,8 la 1000 de copii născuți vii în 2014, cauza principală fiind nașterile premature. Copiii născuți prematur au mari șanse să supraviețuiască, dacă beneficiază de îngrijire corespunzătoare și echipamente performante.

 

 

Fondurile strânse în urma acestei competiții sportive vor fi folosite pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale necesare supraviețuirii copiilor născuți prematur, precum și pentru asigurarea de suport parental în comunitățile defavorizate din mediul rural. Până în prezent, Salvați Copiii a dotat 58 de maternități cu aparatură medicală care contribuie anual la salvarea a aprox. 18.000 de nou-născuți.

Sursa: Comunicat de presa – Organizatia Salvati Copiii

Daruieste Viata

Daruieste Viata

 

Sustine proiectul de dotare si modernizare a centrelor oncologice din Romania, de pe platforma www.bursadefericire.ro

Responsabilitate Sociala - MA.RA Logistics Quality

 

 

Daruieste Viata. Investeste in fericire.

Pe langa proiectele de reamenajare si dotare a centrelor oncologice s-a demarat si o campanie de sustinere a medicilor tineri sa plece la cursuri de specializare in afara granitelor, pentru a putea trata pacientii din Romania, conform protocoalelor internationale. In prezent au fost trimisi deja doi medici la studii la Viena si este in curs de a pleca si un la treilea.

Toate aceste investitii sunt auatinute pentru ca pacientii oncologici sa beneficieze de conditii decente din toate punctele de vedere.

 

Proiectul “Cifrele inseamna VIATA”!

In luna decembrie a anului 2011 MA.RA Logisitics Quality a sponsorizat Asociatia Salveaza Vieti in proiectul “ Cifrele inseamna VIATA”. Proiectul consta in strangerea fondurilor pentru construirea de camere sterile in spitalele din Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara. In acest fel bolnavii de leucemie au sanse sa se trateze in conditii de siguranta.

MA.RA Logistics Quality a sponsorizat Maratonul International al Copiilor

Asociatia Salveaza Vieti

 

Save the Children International a organizat pe 23 octombrie 2013 Maratonul Internaţional al Copiilor, un eveniment de amploare la care 50.000 de copii din peste 70 de ţări au alergat pentru dreptul la viaţă al copiilor, pentru a atrage atenţia liderilor lumii că e nevoie de acţiuni urgente în lupta împotriva deceselor care se înregistrează în rândul copiilor din cauze care pot fi prevenite.

Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui”AUTISM TRANSILVANIA

 

Asociația AUTISM TRANSILVANIA este o organizație nonguvernamentală, înființată în august 2006, la inițiativa unor părinți puternic motivați, care au copii cu afecțiuni din spectrul autist. Are ca obiective sprijinirea persoanelor cu afecțiuni din spectrul autist, precum și a familiilor acestora.

Promovează alternativele educaționale, cultura, schimburile culturale în societate, formarea și perfecționarea de specialiști în aceste domenii. De asemenea,asociația oferă consiliere și suport familiilor, precum și oricăror altor persoane care au în îngrijire persoane cu tulburări din spectrul autist.

Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga.

Asociația „salveaza-o-inima-noi-punem-suflet1” a schimbat deja viața a 67 de astfel de familii, și continuă să fie în prezent sprijinul a 10 copii cărora le asigurăm tratament lunar cu sume între 1.500 lei si 45.000 de lei. Ce este de menționat este faptul că toate aceste interventii au depășit mii de euro, sau zeci de mii de euro. Chiar dacă noi suntem puțin, Asociația „Salvează o Inimă” este extreme de mare, și cuprinde peste 14.000 de membri…ei sunt cei care donează online, peste 14.000 de oameni. Ei constituie Asociația „Salvează o inimă”. Ei sunt prietenii nostri, cei care au avut încredere în proiectele noastre și au trăit împreună cu noi împlinirea de a salva vieți, bucuria de a dărui și satisfacția că au schimbat destinul unor familii.

sursa: www.salveazaoinima.ro

Punti intre oameni. Solidaritate. Implicare. Pentru ca fiecare copil sa aiba o casa si o familie.€

Fundatia Inima de Copil este o organizatie neguvernamentala infiintata in Fundatia Inima de Copil1996 de un grup de voluntari si a carei misiune este aceea de a ajuta si a da speranta copiilor si tinerilor in dificultate, familiilor lor, prin cresterea calitatii vietii lor si sustinand integrarea lor in societate.

A crea o lume mai buna si a sprijini visele copiilor, tinerilor si familiilor lor care au nevoie de sprijin, care sunt marginalizate sau defavorizate social.

Ei sunt cei in jurul carora Fundatia Inima de Copil a unificat eforturile donatorilor sai nationali sau internationali, a membrilor comunitatii locale, voluntarilor. Pentru noi este importanta alinarea suferintei, izolarii, protejarea drepturile fundamentale si implinirea viselor tuturor copiilor si familiilor  pe care le ajutam.

Sursa: www.inimadecopil.ro

Copyright Mara Logistics Srl 2019. All rights reserved.