MARA in Business Texin

 

   Business Texin

Asa cum industria fashion este impartita in colectii pe sezoane, asa si activitatea unei case de expeditii depinde de ciclicitatea activitatii clientilor sai. De aceea comunicarea cu acestia trebuie considerata primordiala in activitatea companiei.

Fiind o casa de expeditii de top in industria fabricilor de confectii si a industriei fashion, activitatea acesteia se invarte in jurul colectiilor produse.

MARA Logistics Quality este prezenta in Business Texin – catalogul companiilor din industria usoara specializat in domeniul industriei textile, pielarie si incaltaminte.

Citeste mai mult: Business Texin

The British Romanian Chamber of CommerceBRCC - MARA Logistics

MA.RA Logistics Quality este membru al Camerei de Comert UK ( BRCC). Acest fapt ne faciliteaza parteneriatele, dar ne si pune in conexiune cu o vastă rețea de membri corporativi și individuali influenți. BRCC oferă resurse, cunoștințe și sprijin pentru companiile românești astfel deschizandu-se noi oportunitati de a face afaceri pe piețele stabilite ale Regatului Unit.

Infiintata in anul 1998, BRCC este o organizație independentă , deținută în întregime de către membrii săi , cu birouri în Londra și București.

Citeste mai mult: The British Romanian Chamber of Commerce

REVISTA ROMAR TOTALMA.RA Logistics este parte din Revista Romar Total Accesorii Imbracaminte®.

In aceasta revista sunt evidentiate atat marci producatoare de accesorii imbracaminte/ incaltaminte, cat si furnizori de utilaje pentru piata textilelor si nu in ultimul rand parteneri viabili in transportul materiei prime cat si al produselor finite.

Suntem recunoscuti astazi de o buna parte a producatorilor de confectii din Romania, ca parteneri de incredere in organizarea expeditiilor de textile si confectii pe umerase.

Romar Revista

Copyright Mara Logistics Srl 2019. All rights reserved.